Onze projecten

EIGENTIJDSE WONING

Deze eigentijdse woning is voorzien van houten elementen in de voorgevel. Deze elementen komen weer terug in luifel aan de voorkant en terrasoverkapping aan de achterkant. Zonnepanelen en hemelwaterafvoeren horen nu eenmaal bij de woning. Daarom worden deze door ons altijd meegenomen in het ontwerp. Heeft u ook bouw- of verbouwplannen. Neem dan gerust vrijblijvend contact op.

LANDELIJKE VILLA

Een riante villa, gelegen in het buitengebied. Een fraaie vrijstaande woning die door zijn kenmerkende kapconstructie met robuuste schoorstenen erg aanspreekt. Bij deze villa is rekening gehouden met typische materialen om nog meer landelijke sfeer te geven. Hierdoor krijgt de villa een warme uitstraling en lijkt het alsof de villa helemaal opgaat in het omringende landschap.

MODERNE WONING

Deze moderne kubische woning kenmerkt zich door zijn strakke vormgeving en robuuste uitstraling. De woning is levensloopbestendig en herbergt verrassend veel ruimte op de begane grond en verdieping. Tevens is de woning voorzien van een fantastische terrasoverkapping met lichtstraat. Omdat we zelf ontwerpen, maar ook zelf bouwen zijn we altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en actuele prijzen. Tijdens schetsfase (so) houden we rekening met uw budget. Zo wordt een tweede rit, dus extra kosten naar de tekentafel, voorkomen.

SAKSISCHE WONING

Deze Saksische woning heeft specifieke details zoals de gootklossen, windveren, en hanenkammen. Deze zijn kenmerkend voor de Saksische stijl. Elementen die dus niet mogen ontbreken, samen met de Saksische stijl, zijn natuurlijk het houten vakwerk in de gevels en het rustieke metselwerk. De raamkozijnen met kruisroeden zijn typerend voor deze stijl.

TRANSFORMATIE WOONHUIS EN BOERDERIJ

Deze in het buitengebied liggende woning en voormalige boerderij zal een transformatie ondergaan. Door de bestaande gevels te voorzien van en isolatie en gevelstucwerk is er een mooie balans tussen het woonhuis-gedeelte en het boerderij-gedeelte. De daken worden eveneens vernieuwt. Het geheel zal voldoen aan de hedendaagse energienormen

EXCLUSIEVE VILLA

Een fantastische kubistische villa met strakke architectuur. Deze luxe villa is van alle gemakken voorzien, levensloopbestendig en kantoor in huis. Door gebruik te maken van verschillende bouwmaterialen is deze villa in alle opzichten uniek. De strakke vormgeving en de speelse gevelaanzichten geven een eigen karakter. De afwerking is van een bijzonder hoog niveau. Door toepassen van een warmtepomp en voldoende zonnepanelen is deze woning klaar voor de toekomst en NOM (Nul Op de Meter).

NOTARISWONING

Deze notariswoning heeft een klassieke bouwstijl en kenmerkt zich door luxe, karakteristieke elementen uit. Samen zorgt dit voor een statig karakter met een rijke uitstraling. Dat maakt de notarisstijl ook zo populair. De kenmerken van deze prachtige woning zijn, de symmetrische vormstudies, sierlijsten,- en de luxe entree.

RIETGEDEKTE WONING

Wie denkt dat een rieten kap alleen op landelijke woningen past, heeft het mis. Deze levensloopbestendige woning bewijst het tegendeel! Met een prachtige rieten kap, wit gevelsauswerk en zwarte elementen is er een prachtige woning ontstaan!

EIGENTIJDSE WONING

Een woning met een eigen identiteit en van deze tijd. Deze vrijstaande woning bestaat uit meerdere kleuren- en textuurvlakken, waardoor de woning een unieke uitstraling heeft. De gevels bestaan uit hout, stucwerk en baksteen, welke op speelse wijze met elkaar worden afgewisseld. De woning is in detail origineel maar harmonieus als geheel en een lust voor het oog!

VERANDA OP MAAT

In overleg met onze opdrachtgevers hebben wij deze Douglas veranda mogen tekenen en bouwen. Deze veranda is een lust voor het oog! Mede door de kleine boeien en de jaloezieschermen. Bij het openen van de glazen schuifwanden verdwijnen deze achter de jaloezieschermen zodat deze uit het zicht blijven. Een veranda met oog voor het detail!

WONINGUITBREIDING

Voor onze opdrachtgever mochten we een uitbreiding aan de bestaande woning ontwerpen. Door slim gebruik te maken van de regelgevingen en de welstandsnota hebben we het maximale aan vierkante meters weten te realiseren. Heeft u speciale bouwwensen? Vraag ons naar de mogelijkheden.

KUBISTISCHE WONING

Heeft u wensen voor een moderne kubistische woning met 1 of meerdere bouwlagen? We helpen u graag verder met een passend ontwerp. Een kubistische woning kenmerkt zich door de volumes en het lijnenspel op elkaar af te stemmen. De proporties van de ramen en deuren spelen hierbij een belangrijke rol. U bepaalt zelf hoe minimalistisch u het hebben wilt. Wij hebben ruime ervaring in het ontwerpen van kubistische woningen in alle soorten en maten. Wist u dat wij niet alleen de schetsontwerpen en de definitieve ontwerpen verzorgen. Wij realiseren ook zelf een aantal woningen per jaar. Zo bent u vanaf de eerste schets tot aan de oplevering bij ons aan het goede adres.

EIGENTIJDSE WONING

Deze eigentijdse woning in notarisstijl is net even iets anders. Doordat de entree in de aanbouw gesitueerd is, zijn de leefruimtes in de woning optimaal. Op deze manier is deze woning geschikt voor een wat smaller kavel. Vanzelfsprekend bepaalt u zelf welke architectuur u aan de woning wilt geven. Deze woning is ook als levensloopbestendig beschikbaar. Vraag naar de mogelijkheden.

RIETGEDEKTE VILLA

Deze rietgedekte villa met diverse bijgebouwen hebben we mogen ontwerpen op een riant bouwperceel. Deze statige villa in boerderijstijl is aan de buitenkant voorzien van wit gevelstucwerk met zwart metselwerk en donkere houten kozijnen. De twee robuuste schoorstenen geven niet alleen de finishing touch aan het geheel, maar dienen tevens voor aanvoer en afvoer van het  warmteterugwinning systeem. De rieten kap zorgt voor een extra isolatie. We streven er altijd na om goed te luisteren naar uw wensen en door onze jarenlange theoretische en praktische ervaring gezamenlijk tot het beste resultaat te komen.

KUBISTISCH 2 LAGEN

Deze kubistische woning over twee bouwlagen is mooi door zijn eenvoud. Door maximaal drie verschillende materialen te gebruiken aan de buitenkant blijft het modern, maar tevens sfeervol. Aan de binnenkant geniet u van veel ruimte die harmonieus en efficiënt met elkaar verbonden zijn. Mooie zicht- en goede looplijnen verhogen het woongenot!

MODERNE BUNGALOW

Deze moderne bungalow met 1 bouwlaag is voorzien van vele ruime kamers. De woonkamer heeft rondom een dakopbouw waardoor er meer daglicht binnenkomt. De woonkamer grenst aan een groot overdekt terras. Naast de ruime bungalow is er een bijgebouw met ruimte voor garage, berging en buitenkeuken.

MODERNE VILLA

Op deze prachtige locatie hebben wij een moderne villa ontworpen. Vorm gegeven voor strak lijnenspel aan de buitenkant en verrassend veel warme ruimtes aan de binnenkant. Aan de oostkant bevind zich een dakterras waarvan u genietend van een kopje koffie uitkijkt over het groen. Aan de achtergevel is een stijlvolle en innovatieve terrasoverkapping geplaatst, voorzien van een elektrisch verstelbaar louvredak. In de achtertuin is in dezelfde stijl een hoogwaardig bijgebouw gebouwd. De strakke vormgeving is stijlvol doorgetrokken in de tuin, wat het geheel compleet maakt.

IN ONTWIKKELING

Deze eigentijdse woning in notarisstijl is net even iets anders. Doordat de entree in de aanbouw gesitueerd is, zijn de leefruimtes in de woning optimaal. Op deze manier is deze woning geschikt voor een wat smaller kavel. Vanzelfsprekend bepaalt u zelf welke architectuur u aan de woning wilt geven. Deze woning is ook als levensloopbestendig beschikbaar. Door het toepassen van verschillende materialen en de raampartijen anders te positioneren krijgt de woning een eigen karakter en uitstraling.